Algemene voorwaarden

Toepassing
Bedrijfsnaam: Wablief?!
Kamer van Koophandel nummer: 82838844
Btw-nummer: NL003737606B55
Gevestigd in: Soest, Nederland

Door je te registreren bij, toegang te verkrijgen tot of anderszins gebruik te maken van deze site, stem je er mee in gebonden te zijn aan de hieronder uiteengezette voorwaarden en condities. Het gebruik van deze site impliceert dat je kennis hebt genomen van deze voorwaarden en condities en deze aanvaardt. In sommige specifieke gevallen kunnen wij je ook vragen uitdrukkelijk in te stemmen.

Totstandkoming van de overeenkomst
Wablief?! is gerechtigd een bestelling te weigeren of aan de levering bijzondere voorwaarden te verbinden. Als Wablief?! het woonadres van de klant niet kan vaststellen, wordt de bestelling niet geaccepteerd.

Prijzen en kosten
De prijzen zijn inclusief 21% BTW.
De prijzen die online worden vermeld zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten die bij iedere bestelling in rekening worden gebracht bedragen € 4,10 binnen Nederland.
Verzending vooralsnog enkel binnen Nederland.

Levering
Wablief?! betracht de grootst mogelijke zorgvuldigheid bij het in ontvangst nemen van bestellingen en het verzenden van de bestelde artikelen. Wablief?! verzendt de geaccepteerde bestellingen zo snel mogelijk. In de regel vindt de levering plaats 1-5 werkdagen nadat de bestelling is ontvangen. Als een levering niet of niet tijdig kan plaatsvinden, omdat de bestelde artikelen niet op voorraad zijn of om een andere reden vertraging ondervinden, dan krijgt de klant daar zo spoedig mogelijk bericht van.

Bezorgadres en leveringsservice
Wablief?! is niet aansprakelijk voor schade welke ontstaat omdat de klant een onjuist adres ingevuld heeft bij het plaatsen van de bestelling. Helaas kunnen we het afleveradres niet meer veranderen nadat een bestelling is verstuurd. Indien bij het plaatsen van de bestelling een verkeerd adres is ingevuld waardoor het pakket retour komt of ‘zoek’ raakt, is de klant zelf verantwoordelijk voor de gevolgen van het verkeerd invullen van het adres.

Wablief?! verzendt uw bestelling met de pakketdienst van DHL. De klant ontvangt per e-mail een Track & Trace code.

Herroepingsrecht voor consumenten
Voor alle aankopen geldt een zichttermijn van 14 dagen, gerekend vanaf de datum van ontvangst van de bestelling door de klant. In deze periode heeft de klant herroepingsrecht. Dit betekent dat de klant de mogelijkheid heeft om zonder verplichtingen -afgezien van de retourkosten- de ontvangen artikelen terug te zenden.

In het geval de klant iets retourneert, dient de klant het factuurnummer en de NAW-gegevens bij de retourzending te voegen. Artikelen die retour gezonden worden dienen ongebruikt, onbeschadigd en verpakt in originele verpakking te zijn. De klant krijgt zijn geld binnen 14 dagen terug en kan vervolgens een nieuwe bestelling plaatsen. De door Wablief?! in rekening gebrachte verzendkosten worden niet gecrediteerd aan de klant als een gedeelte van een bestelling geretourneerd wordt.

Wablief?! adviseert om retourzendingen te versturen met een Track & Trace code, zodat het pakket altijd te traceren is. Retourzendingen die niet door Wablief?! ontvangen worden, zullen niet worden vergoed. Goederen die geretourneerd worden dienen degelijk verpakt te worden. Indien deze beschadigd terugkomen worden deze goederen niet gecrediteerd door Wablief?!.

Retourzendingen dient de klant te sturen naar:
Wablief?!
Van Lenneplaan 5 c
3768XM Soest
Nederland

Herroepingsrecht voor zakelijke klanten
Voor zakelijke klanten is het herroepingsrecht niet van toepassing, echter in de meeste gevallen maken we hierop een uitzondering. Ook de zakelijke klant kan producten retourneren. Dit betekent dat de klant de mogelijkheid heeft om zonder verplichtingen -afgezien van de retourkosten- de ontvangen artikelen terug te zenden.

Indien er speciaal voor de zakelijke klant producten worden geproduceerd en/of ingekocht is het niet mogelijk deze te retourneren.

Leeftijdsgrens
Wablief?! accepteert geen bestellingen van personen onder de 16 jaar.

Reclamatie en consumentenbescherming
Indien de klant niet tevreden is over de producten of diensten van Wablief?! dient deze contact op te nemen met Wablief?!. Wablief?! stelt zichzelf tot doel om eventuele klachten altijd in overleg met de klant op korte termijn en op de best mogelijke manier op te lossen. Reclamaties dienen binnen 8 dagen na leveringsdatum te geschieden. Reclamaties na deze periode van 8 dagen worden niet meer in behandeling genomen.

Copyright
Niets van deze webshop mag zonder toestemming van de rechthebbende worden overgenomen.

Privacy
Voor meer informatie over uw privacy verwijzen we u graag naar onze privacyverklaring op onderstaande pagina:
https://www.wabliefhetspel.nl/privacy-policy/

Eigendom van derden
Onze site kan hyperlinks of andere verwijzingen naar sites van andere partijen bevatten. Wij controleren of beoordelen de inhoud van sites van andere partijen waarnaar vanaf deze site wordt gelinkt niet. Producten of diensten die door andere sites worden aangeboden, zijn onderworpen aan de toepasselijke voorwaarden en condities van die derden. De meningen of het materiaal op deze sites worden niet noodzakelijkerwijs door ons gedeeld of onderschreven.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de privacy praktijken of inhoud van deze sites. Je draagt alle risico’s verbonden aan het gebruik van deze sites en alle verwante diensten van derden. Wij aanvaarden geen enkele verantwoordelijkheid voor verlies of schade, op welke wijze dan ook ontstaan, die het gevolg is van door jou zelf verstrekte persoonsgegevens aan derden.

Gehele overeenkomst
Deze voorwaarden en condities, samen met onze privacyverklaring en cookiebeleid, vormen de volledige overeenkomst tussen jou en Wablief?! met betrekking tot je gebruik van deze site.

Juridische geldigheid
Deze algemene voorwaarden wordt beschouwd als deel van de internetpublicatie betrekking hebbend op deze webshop. Wanneer bepaalde uitingen op deze webshop incorrect zijn en/of in strijd zijn met de wet, heeft dat geen invloed op andere uitingen die elders op deze webshop worden gedaan.

©Wablief?!                                        
KvK: 82838844
BTW: NL003737606B55

Spelcreatie: Wablief?! & Living Story
Ontwerp: Eveline Wijdeveld